Song Hwa ja hänen paikallislääkärinsä menivät ulos syömään runsaan aterian pitkän sairaalassa työskennellyn viikon jälkeen. He ovat muodostaneet hyvän työsuhteen ja nauttivat toistensa seurasta.

Ik-jun vietti aikaa poikansa U-jun kanssa hänen suosikki 'egg drop' -voileipäkaupassa. U-ju on todennäköisesti aikuinen poika. Ik-jun nauttii heidän pienistä yhteisistä hetkistään, ja hän viettää myös suurimman osan ajastaan ​​Song Hwan kanssa heidän syödessä aterioita yhdessä heidän klinikalla. Useimmilla lääkäreillä on kiireinen viikko leikkausaikatauluineen ja tapaamisineen.

Suk Hyung tarjoaa aina henkistä tukea kaikille potilailleen. Siksi hän saa paljon ihailua paikallislääkäriltä Chu Min Halta.Jung Wonilla on vaikeuksia vakuuttaa äitinsä hänen suunnitelmastaan ​​ryhtyä papiksi. Hänellä on vain vuoden loppuun asti aikaa valmistautua ja tehdä se, mitä hän tarvitsi ennen seminaariin pääsyä. Rosa (Jung Wonin äiti) tunsi surua tietäessään, että hänen ainoa poikansa lähtee pian. Hän ei voi olla isoäiti ja jää omikseen, koska suurin osa hänen lapsistaan ​​on kirkon palvelijoita.

Jung Won pyysi Song Hwaa ottamaan säätiön haltuunsa, koska hän tukee ihmisiä, joilla ei ole varoja sairauden hoitoon. Hän aikoo selvittää kaikki järjestelyt ennen seminaariin menoa. Säätiö vastaanottaa paljon lahjoittajia, koska osa VIP-potilaista on täynnä. Ik-jun työskentelee lujasti hoitaakseen ja tehdäkseen onnistuneita operaatioita. Song Hwa hyväksyi tarjouksen, mutta tunsi surua, kun tiesi Jung Wonin jättävän sairaalan tulevaisuudessa.

Asukaslääkäri Gyeon Chul on ihastunut Jung Woniin, mutta hän yrittää hylätä tämän läsnäolon, vaikka Gyeon Chul palvelee aina Jung Wonia hänen lastenosastollaan. Jung Won on hyvin lähellä nuoria potilaitaan. Hän on huolissaan, jos lapset loukkaantuvat, kun neuloja käytetään suonensisäisesti tai lääkerokotuksiin.

Jung Wan oli surullinen, kun Ahn ilmoitti heille, että Ik-sun (hänen tyttöystävänsä) lähtee Koreasta kansainvälisten opintojensa vuoksi Englantiin. Apuraha on kolme vuotta, eli he eivät tapaa toisiaan pitkään aikaan. Ik-sun ei halua mennä naimisiin lähiaikoina.

Lääkäri Do Je Hak pelastaa yhden potilaansa, joka halusi kuolla ja kiistää saaneensa minkäänlaista lääketieteellistä apua. Hän ei voi olla ajattelematta, mitä tapahtuu, jos potilas kuolee. Ylilääkäri Cheon ei myöskään halua tehdä mitään. Je Hak kysyi neuvoa Jung Wanilta, ja hän käski tämän vaatia kaikkia ponnistelujaan potilaan pelastamiseksi. Je Hak polvistui ja pyysi potilasta ottamaan lääkkeensä selviytyäkseen. Hän sääli itseään, mutta muut lääkärit kehuivat hänen ponnistelujaan.

Tällä viikolla bändi soitti kappaleen, joka puhuu rakkaudesta ja toivosta. Tällä kertaa Jung Won laulaa osan kappaleesta, ja Ik-jun oli iloinen nähdessään ystävänsä avaavan mielensä Gyeon Chulista.

Suk Hyungin äiti haluaa jatkaa suunnitelmiaan erota puheenjohtaja Yangista. Asianajajan joutuessa oikeuteen puheenjohtaja Yang joutui sairaalaan aorttahermon repeämän vuoksi. Suk Hyung liittyi Jung Waniin, kun he työskentelivät leikkauksen parissa. Hän on koomassa ja hänellä on alhainen todennäköisyys elää. Suk Hyungin äiti päätti olla jatkamatta avioeroa.