(Kuva: instagram)
'On okei olla ei kunnossa' -näyttelijä Oh Jung Se puhuu kuvauksestaan ​​Moon Sang-Tae

'It's Okay To Not Be Okay' on yksi vuoden 2020 menestyneimmistä K-draamista. Fanit jopa spekuloivat, että he voivat voittaa kaikki tämän vuoden palkinnot. Etkö suostuisi?

Päänäyttelijät ja sivuosapuolen kova työ ovat lopulta tuottaneet hedelmää, sillä fanit ympäri maailmaa ovat koukussa draamaan. Esityksen lähestyessä loppuaan fanit haluavat yhä enemmän.Useita mielenterveysongelmia esitteleviä draamasarjoja, mutta 'On okei olla kunnossa' on yksi harvoista, jotka onnistuivat tuomaan tietoisuutta ja toimittamaan tarinansa katsojille maailmanlaajuisesti.

Tällä hetkellä monet ovat jo tietoisia autismista, mutta silti jotkut ihmiset syrjivät autistisia ihmisiä. Suuri yleisö ei ole vielä täysin hyväksynyt sitä, että autismi ei ole sairaus; pikemminkin autismikirjon häiriö on tila, joka vaikuttaa lapsen sosiaalisiin taitoihin ja käyttäytymiseen.Oh Jung Se, joka näyttelee Moon Sang-Taena draamassa, on Moon Gang-taen (Kim Soo-hyun) vanhempi veli ja aikuinen, jolla on autismispektrihäiriö tai ASD. Näyttelijä esitti fantastisen autismin, joka tuo esiin sairauden haasteet.

Ohjelman lehdistötilaisuudessa Netflixin kanssa viime kuussa Oh Jung Se vastasi, kuinka hänen hahmonsa on vaikuttanut näyttelijöiden käsitykseen roolistaan. Hän kertoi myös lehdistölle olevansa hyvin varovainen ja opiskeli paljon Sang Taen edustamisesta. Hän yritti kovasti matkia hahmoa, mutta uskoo silti, että hänen on työskenneltävä kovemmin sen eteen.

(Kuva: instagram)
'On okei olla ei kunnossa' -näyttelijä Oh Jung Se puhuu kuvauksestaan ​​Moon Sang-Tae

Kun häneltä kysyttiin varhain, hän sanoi esittävänsä hahmoa, joka kärsii autismista; nyt hän sanoo käyttäneensä termiä väärin, koska kun hän alkoi edustaa Sang Taea, hän tajusi, että autismi ei ole sairaus. Sen sijaan se on jotain, jonka kanssa jotkut ihmiset ovat syntyneet.

Vaikka hän on tutkinut hahmoa intensiivisesti, hänen täytyy silti tietää enemmän Sang Taesta. Mutta hänelle kriittisin näkökohta, jota hänen on työstettävä Sang Taen roolissa, on hahmon viattomuus, puhtaus ja hyväsydäminen. Vaikka hänellä on erityisiä piirteitä ja käyttäytymistä, Oh Jung Se on tietoinen siitä, että Sang Tae huokuu charmia ja viattomuutta.

Moni voi olla samaa mieltä siitä, mitä Oh Jung Se sanoi. Lisäksi hahmo on auttanut näyttelijää ymmärtämään, että autismi ei ole sairaus, joten kaikkien ei pidä paeta heitä. Tämän myötä tuottajat toivovat, että ihmiset saavat saman oivalluksen kuin Oh Jung Se. Ihmisten pitäisi oppia hyväksymään, että on olemassa henkisesti vammaisia ​​syntyneitä, eikä se haittaisi, jos hyväksyisimme heidät ja tarjoamme heille kärsivällisyyttä ja ymmärrystä.

Samaan aikaan jotkut kuuluisat ihmiset kannattavat mielisairautta, koska monet ovat jättäneet tämän huomiotta. Monet ihmiset pitävät edelleen mielisairaita ihmisiä hulluina. Tämän draaman kautta he saattavat ymmärtää, että henkisesti vammaiset tarvitsevat enemmän lohtua kuin tuomiota.

Katso 'It's Okay to Not Be Okay' -sarjan kaksi viimeistä jaksoa 8. ja 9. elokuuta klo 21.30 KST.