Seo Ye Ji saa jälleen tuhoisia uutisia, kun hän on sekaantunut kiistaan, joka liittyy hänen edelliseen suhteeseensa näyttelijä Kim Jung Hyunin kanssa.

'On okei olla okei' -näyttelijä on kohdannut suuria iskuja Dispatchin paljastuksen jälkeen, ja hän on maalannut hänet näyttelijän töykeän käytöksen takana 'The Time' -tovereita, Seohyunia kohtaan.

Etelä-Koreassa sijaitseva myyntipiste julkaisi joukon tekstiviestejä näyttelijän ja Crash Landing on You -tähden välillä, jotka osoittivat hänen manipuloineen Kim Jung Hyunia.Hän kuulemma kehotti häntä pidättymään fyysisestä kosketuksesta Girl's Generation -jäsenen kanssa, joka tuolloin oli hänen näytöskumppaninsa, sekä pyysi käsikirjoittajaa vähentämään 'skinship' -osia, jotka viittaavat romanttisiin ja ei-seksuaalisiin kohtauksiin.

Seo Ye Jin kiista saattaa aiheuttaa hänelle miljoonia mainosrangaistuksista

Seo Ye Ji(Kuva : Uutiset 1)

Meneillään olevan skandaalin jälkeen 'muistutettujen'-tähden suositusten määrään vaikutti myös mm. mainostajat ovat alkaneet luopua 31-vuotiaan näyttelijän sopimuksista.

Se syntyi sen jälkeen, kun brändit ovat kuulemma katkaisseet siteet Seo Ye Jiniin ja poistaneet hänet kampanjoistaan ​​ja PR-luetteloistaan. Näihin kuuluvat yritykset, kuten New Origin's Inner Flora, K Beauty's LUNA ja kasvonaamiomerkki AER, jotka ovat poistaneet näyttelijästä jälkiä sivustoltaan.

Nyt uudessa raportissa mainittiin, että 'Laittoman asianajajan' tähti saattaa saada rangaistuksia, jotka aiheuttaisivat hänelle miljoonia dollareita.

Asianajaja Ju-Yeon Heo, joka esiintyi KBS2TV:n 'All Year Live' -ohjelmassa, selitti, että hän saattaa päätyä sovittamaan sakkoja sopimusrikkomuksesta ja mainitsi jopa esimerkin tilanteestaan.

Entältä huipputähtinäyttelijältä vaadittiin 3 miljardia wonia vahingonkorvauksia mainostajalta, kun hänet erotettiin. Väittelimme kiivaasti, onko huipputähden irtisanominen loukannut velvollisuuttamme ylläpitää ihmisarvoa, ja menimme korkeimpaan oikeuteen', asianajaja mainitsi korealaisen myymälän hankkimana.

Lisäksi asianajaja Ju-Yeon Heo lisäsi myös, että jos mainostajat jatkavat näyttelijän boikotoimista, 'saattaa olla tapauksia, joissa vahingot ovat suurelta osin vastuussa'.

LUE LISÄÄ: Seo Ye Ji ilmoittaa eroavan tulevasta OCN-draamasta 'Island' + Gold Medalist Agencyn lausunto

Seo Ye Jin 3 parasta kiistaa

Sen lisäksi, että Seo Ye Jin on sekaantunut Kim Jung Hyunin ja SNSD Seohyunin kiistaan, hänen menneisyydet ovat tulleet julkisuuteen ja kohdanneet lukemattomia yleisön kritiikkiä.

Seo Ye Jin kiusaaminen

Maaliskuussa 2014 päivätty verkkojulkaisu ilmestyi uudelleen, ja siinä kerrottiin, että näyttelijä oli koulukiusaaja yläasteella.

Se tuli sen jälkeen, kun nettimies, jonka kerrottiin olevan hänen entinen luokkatoverinsa, väitti, että Seo Ye Ji ahdisteli ja kiristi rahaa väitetystä uhrista.

Väitetty henkilöstön väärinkäyttö

Koulukiusaamisen lisäksi Pelasta minut -näyttelijä sai myös huonon valon sen jälkeen, kun nimetön henkilökunnan jäsen väitti, että Seo Ye Ji pahoinpiteli henkilökuntaansa säännöllisesti hänen Gold Medalist -toimistossaan.

Verkkoportaalissa käyttäjä paljasti, että henkilökunnan jäsen kärsi sanallisesta pahoinpitelystä ja jopa hänen terveytensä oli vaarassa näyttelijän tupakoinnin vuoksi.

Valehtelee koulutustaustastaan

Asian noustessa esiin myös Seo Ye Jin koulutustausta selvitettiin, ja häntä kritisoitiin koulutuksensa teeskentelystä.

Muistaakseni 'I's Okay to Not Be Okay' -näyttelijä kertoi aiemmin Knowing Brosissa vuonna 2017 opiskellessaan Madridin Complutense-yliopistossa; valitettavasti eräs henkilö, joka väittää olevansa A-listersin kirkkokaveri, sanoi, että häntä 'ei edes hyväksytty yliopistoon'.

JOS MISSAT: Opi tuntemaan lisää 'Ei ole kunnossa' -tähti Seo Ye Ji, kun hän täyttää 31

KDramastars omistaa tämän artikkelin.

Käsikirjoitus: Geca Wills