SF9 Rowoon, joka sai läpimurtoroolin elokuvassa Extraordinary You, monipuolistaa näyttelijänrooliaan KBS2:n tulevalla historiallisella romanssidraamalla 'The King's Affection'.

Hänen on määrä näytellä uudessa draamassa Park Eun Biniä vastapäätä, joka osoitti näyttelijäkykynsä monissa suosituissa draamassa, kuten 'Hello, My Twenties!'.

SF9 Rowoon puhuu uudesta roolistaan ​​'The King's Affectionissa' ja synergiasta Co-Star Park Eun Binin kanssa

SF9 Rowoon haastaa itsensä uudella historiallisella romanssidraamalla 'The King's Affection' yhdessä 'Hello, My Twenties!' tähti Park Eun Bin.Rowoon esittää Jeong Ji Woonia, kruununprinssi Lee Hwin (Park Eun Bin) opettajaa. Hän on yksi palatsin kirkkaimmista ja julmimmista miehistä.

Idol-näyttelijä kuvaili hahmoaan 'ystävä kuin höyhen on pilviä', hän perusteli: 'Se näyttää ulkopuolelta selkeältä, mutta sisällä on paljon sadetta', mikä tarkoittaa Ji Woonin arvoituksellisia tunteita hänen pirteän persoonallisuutensa takana.

Hahmonsa lisäksi Rowoon odottaa näkevänsä innolla hänen kemiaansa yhdessä näyttelijän Park Eun Binin kanssa.

'Lee Hwi pitää etäisyyttä suojellakseen itseään ja piilotettuaan salaisuuksiinsa. Toisaalta Ji Woonilla on haavoja, mutta hän pitää ihmiset rinnallaan', Rowoon sanoi.

Hän jakoi myös työkokemuksensa näyttelijälle, 'Park Eun Bin ja minä puhumme paljon toisillemme kuvauksissa. Ideoiden ja mielipiteiden jakamisesta siitä, miten voisimme parantaa enemmän, on tullut jokapäiväistä rutiinimme joka hetki.

Rowoon rohkaisi myös potentiaalisia katsojia sanomalla: 'Odotan innolla näkeväni Park Eun Binin ja minä yhdessä rakentaman 'HwiWoon Couplen' (Lee Hwi ja Ji Woon) hoviromantiikan ja kemian.

JOS MISSÄT SE: Park Eun Bin valmistelee uutta draamaa 'The King's Affection' + paljastaa, millaista on pukeutua ristiin

Tästä syystä odotamme innolla 'Hwiwoon Couplen' epämääräistä hoviromantiikkaa ja kemiaa, jonka kaksi päänäyttelijää rakentavat yhdessä.

SF9 Rowoon jakaa syynsä uuden draaman valintaan

'The King's Affection' seuraa kruununprinssin ja pian tulevan kuninkaan Lee Hwin kamppailuja ja selviytymistä. Hän syntyi kaksosena mutta hylättiin pian tyttönä.

Syy, miksi Rowoon valitsi 'The King's Affectionin' uudeksi projektikseen, johtuu hänen vakaumuksestaan, että hän osaa kertoa monia erilaisia ​​ja mielenkiintoisia tarinoita näyttelijäkykyjensä kautta.

Hän sanoi myös: 'Haluan haastaa itseni historiallisella draamalla, joka on aina kiinnostanut minua. Ja tämän työn kautta haluan antaa katsojille uuden ja virkistävän Rowoonin.'

K-Drama 'The King's Affection' julkaisupäivä ja lisätietoja

'The King's Affection' ohjataan yhdessä 'Beauty Inside' -ohjaajan Song Hyuk Wookin ja 'Clean with Passion for Now' -käsikirjoittajan Han Hee Jungin kanssa.

Nam Yoon Su, Choi Byung Chan, Bae Yoon Kyung ja Jung Chaeyeon ovat myös osa pääyhtyettä.

'The King's Affection' esitetään televisiossa maanantaina 11. lokakuuta klo 21.30. KST KBS:ssä ja Netflixissä.

LUE LISÄÄ:'The King's Affection' pääosissa Park Eun Bin ja SF9 Rowoon paljastaa draaman lopullisen kokoonpanon

Seuraa KDramastaria saadaksesi lisää Kdrama-, KMovie- ja julkkisuutisia päivityksiä!

KDramastars omistaa tämän artikkelin.

Kirjailija: Elijah Mully.