Joulukuun 9. päivänä pidettiin online-lehdistötilaisuus draamaa 'Mr.Queen' varten. Näyttelijät osallistuivat yhdessä ohjaaja Yoon Sung Sikin kanssa.

Herra Kuningatar(Kuva: Twitter)

Ohjaaja Yoon on kertonut, että näyttelijä Shin Hye Sunin näyttelijätaidot antavat oikeutta Kim So Yongin hahmolle. Hän tuo luonnehdinnassa aivan uuden tason. Hän esittää myös uudenlaista roolia, jota ihmisten pitäisi odottaa.

Herra Kuningatar(Kuva: Twitter)

Draamaohjaaja ilmaisi myös rehellisesti ajatuksensa Kim Jung Hyunin hahmosta kuningas Cheoljongina, – Luulin, että Cheoljongin hahmoa olisi vaikea kuvata. Hän on elänyt tuskan kanssa lapsuudesta asti, mutta kykeni piilottamaan sen vuosien ajan. Hänen luonteensa on monimutkainen ja ratkaiseva.Hän lisäsi, 'Tiesin, että näyttelijä Kim Jung Hyun on näyttelemisen mestari ja uskon hänen kykyihinsä, että hän pystyisi esittämään Cheoljongin roolin hyvin.'

Herra Kuningatar(Kuva: Twitter)

Puhuessaan erosta korealaisen version ja kiinalaisen alkuperäisen esityksen välillä Yoon Jung Sik sanoi: 'Aiemmin, kun olimme vielä suunnitteluvaiheessa, käytimme vain ajatusta, että naispuolisen miehen sielu valtasi kuningattaren ruumiin. Ja loput tarinasta on jo erilaista kuin alkuperäinen versio.

31-vuotias Shin Hye Sun esittää historiallisen draaman ensimmäistä kertaa urallaan draaman 'Mr.Queen' kautta. Hän kertoi: 'Minulla oli romanttinen idea hanbokin (perinteinen korealainen vaatetus) käyttämisestä ja kielestä historiallisissa draamassa käytetyllä sävyllä. Tämä draama antoi minulle mahdollisuuden saavuttaa unelmani hanbokin käyttämisestä. Teen asioita, jotka näyttävät töykeiltä muiden Joseon-dynastian jäsenten silmissä, mutta näytän sen komedialla.

Hän sanoi myös, että – Käsikirjoitus herätti minussa kaksi erilaista tunnetta. Minulla oli hauskaa lukea sitä, ja olen myös innoissani. Ajattelin, että sitä olisi hauska seurata katsojana. Mutta toisaalta se näyttää vaikealta, kun ajattelen, miltä se näyttäisi, jos ottaisin roolin jo.

Shin Hye Sun paljasti myös, että hän katuisi sitä, jos hän ei ottaisi roolia. Hän on järkyttynyt, jos joku muu tekee sen hänen sijaansa.

Samaan aikaan Kim Jung Hyun ilmaisee, ”Halusin kokeilla hauskaa projektia. Nuorena televisiossa oli paljon hienoja historiallisia draamoja, ja sellainen näkemys on mennyt ohi. Tunnen nostalgiaa historiallisista näytelmistä. Siksi päädyin liittymään Mr. Queeniin.

'Tiedän, että rooliani on vaikea kuvata, mutta Shin Hye Sun on niin upea näyttelijä, ja hänen kanssaan on hienoa työskennellä, joten otin roolin.' hän jatkoi.

Shin Hye Sun kertoi, että Kim Jung Hyun oli valmistautunut paljon rooliin. He puhuvat paljon kuvausten aikana. Näyttelijä kehui myös Jung Hyunin suoritusta sanomalla, – Hän käyttäytyy eri tavalla, kun hän on muiden ihmisten ja minun kanssa. Yllätyin hänen monipuolisuudestaan. Luulen, että ihmiset ihastuvat hänen viehätykseensä esittäessään kuningas Cheoljongin roolia.

Hän myös määritteli, että Kim Jung Hyunin improvisaatio oli hienoa.

Herra Kuningatar(Kuva: Twitter)

Toisaalta Kim Jung Hyun ilmaisi vaikutuksensa ruutukumppanistaan, 'Hän on todella loistava näyttelijä, hän antaa vakauden tunteen, ja sen ansiosta pystyin pitämään hauskaa draamaa työskennellessäni.' Hän selitti myös: Shin Hye Sun on niin huomaavainen, että olisi todella hauskaa työskennellä jälleen yhdessä toisessa projektissa.

Draama 'Mr.Queen' esittää pilottijaksonsa 12. joulukuuta klo 21 (KST)

Kiltandkeeley omistaa tämän artikkelin.

Kirjailija: Shai S.