Tuleva Doraemonin vuoden 2014 uusi elokuva, 'Stand By Me' on Doraemon-franchisingin viimeinen tarina, ja kuten uusi traileri paljastaa, 'Stand By Me Doraemon' tulee olemaan kyyneleitä nykäisevä ja sydäntä lämmittävä tarina. kaikki varmasti rakastavat.

'Stand By Me Doraemon' -elokuvan, ensimmäisen 3D-CG-elokuvan, jossa näyttelee kuuluisa robotikissa Doraemon, virallinen verkkosivusto latasi Youtubeen uuden teaser-trailerin, joka esitteli, kuinka Doraemon ja Nobita tapasivat, miten he eroavat Nobitan elämästä ennen hänen häitä Shizukan kanssa.

Elokuva keskittyy Doraemonin jättämiseen Nobitan kanssa ja siihen, kuinka Nobita käsittelee Doraemonin lähtemistä, mutta siinä on myös Nobitan elämä Doraemonin jälkeen, kuinka hän kerää rohkeutta selviytyäkseen elämän haasteista ja kuinka hän löytää rakkauden, koska elokuvassa näytetään Nobitan ja Shizukan häät. yhtä hyvin.

Elokuva saa ensi-iltansa Japanin teattereissa 8. elokuuta.

Mangan luojaduo Fujiko Fujio (Hiroshi Fujimoto ja Motoo Abiko) loi Doraemonin vuonna 1969. Tarinassa robottikissa lähetti tulevaisuuden poikansa nykypäivään auttamaan pojan onnetonta isoisää Nobittaa. Doraemon, Nobita ja muut lapset käsittelevät jokapäiväisiä lapsuusongelmia, ratkaisevat (ja aiheuttavat) ongelmia Doraemonin neljännen ulottuvuuden taskussa olevilla laitteilla ja lähtevät pakomatkalle ajassa ja tilassa.

49-vuotias Takashi Yamazaki (Returner, Always: Sunset on Third Street, Ballad, Space Battleship Yamato) ja 48-vuotias Ryûichi Yagi (Pénélope tête en l'air -linjan johtaja, Moyashimon 3D CG -johtaja) ohjaavat tätä 36. Doraemon-elokuva yhteistyön jälkeen Japanin ensimmäisessä pitkässä 3D CG -animeelokuvassa, Friends: Mononoke Shima no Naki. Yamazaki kirjoitti myös käsikirjoituksen.