Sen lisäksi, että 'Oh My Venus'issa So Ji Sub esittää muodokasta fyysistä valmentajaa ja Shin Min Ah hänen epäkunnossa olevaa rakkautta, myös muu näyttelijä on muotoutumassa hienosti.

Elokuvassa 'Oh My Venus' So Ji Sub esittää julkkisvalmentajaa Kim Young Hoa. Shin Min A näyttelee kiukkuista asianajajaa Kang Joo Eunia. Hänet tunnettiin aikoinaan hoikkasta ulkonäöstään, mutta hän on lihonut paljon lukiosta lähtien. Hän menetti itseluottamuksen ja kohtasi terveysongelmia, joten hän palkkasi Kimin auttamaan muuttamaan hänen elämäänsä.

Draamassa nähdään myös Yoo In Young naisena, jonka fyysinen muutos ja uusi itseluottamus inspiroivat Shin Min Ahin hahmoa aloittamaan kuntoilun. Ja erittäin persoonalliset näyttelijät Henry Lau ja Jo Eun Ji ovat allekirjoittaneet rooleja draamassa. Super Junior M:n Henry Lau esittää So Ji Subin miellyttävää amerikkalaista ystävää. Henry esiintyi äskettäin draamassa Persevere Goo Hae Ra, kun taas Jo Eun Jillä on enemmän kokemusta draamasta. Hän osoitti koomista viehätysvoimaa sellaisissa näytelmissä kuin 'Personal Taste' ja 'Falling for Innocence'. Jo Eun Ji esittää Shin Min Ahin ystävää ja uskottua.Viimeisin lisäys näyttelijöihin on Sung Hoon, jolla oli äskettäisessä draamassa Noble My Love. Sung esittää toista suosittua personal traineria, So Ji Subin kilpailijaa työssä ja rakkaudessa. Sung tietää kaiken kunnossa pysymisestä. 32-vuotias näyttelijä oli ammattiuimari, kunnes loukkaantuminen vaikeutti hänen kilpailua. Hän siirtyi näyttelijäksi ja debytoi vuonna 2011 elokuvassa 'New Tales of the Gisaeng'. Hänellä oli myös rooli elokuvassa Faith: The Great Doctor Lee Min Ho:n kanssa.

Hänellä on jotain yhteistä So Ji Subin kanssa, joka harjoitteli ammattiuimarit ennen mallintyöstään.

Jung Gyu Woon, joka esiintyi elokuvissa 'Wonderful Mama', 'God's Gift - 14 Days' ja 'Birth of a Beauty', allekirjoitti vielä julkistamattoman roolin elokuvissa 'Oh My Venus'.