Elokuvassa 'Here comes Jang Bo Ri' Keum Bo Ra löi Han Seung Yeonia selkään.

8thjakso MBC:n viikonloppudraamasta 'Here comes Jang Bo Ri', joka lähetettiin 4. toukokuutath, Keum Bo Ra, jolla on äärimmäisiä ruokavalioongelmia, sai tytär Ka Eumin (näytteliä Han Seung Yeon), joka lopetti opinnot Yhdysvalloissa ja palasi takaisin.

Han Seung Yeon ei palannut eliittiopiskelukurssilta ulkomailla, mutta se oli Keum Bo Ra:n yritys, koska hän oli niin tyhmä ja lähetti puolikkaan väkisin. Han Seung Yeon oli myös luopunut tästä ja käynyt plastiikkaleikkauksen palatakseen maahan.Han Seung Yeon oli käynyt läpi suuren leikkauksen ja Keum Bo Ra ja Oh Chang Suk olivat suurelta osin yllättyneitä. Han Seung Yeon lopetti opiskelun ja palasi lopullisesti, ja koska hän käytti rahaa vasemmalle ja oikealle, siellä oli vähintään kymmenen kärryä lastaamaan kaikki, mitä hän oli ostanut. Keum Bo Ra oli niin järkyttynyt, että hän alkoi lyödä Han Seung Yeonia.

Han Seung Yeon oli niin täynnä itseään, että hän ajatteli, että kaikki maailman miehet rakastivat häntä. Hän on täynnä luksusta ja käyttää hänen äitiään Hwa Yeonia (soitti Geum Bo Ra) rahanlähteenä ja on nuorin tytär, joka aiheuttaa aina ongelmia.

Tämä kohtaus kuvattiin Incheonin kansainvälisellä lentokentällä ja Keum Bo Ra osui Han Seung Yeonin selkään pari kertaa, kun he leikkivät kissaa ja hiirtä luodakseen kohtauksen.

Näyttelemisen päätyttyä Han Seung Yeon sanoi: 'Pystyin lopettamaan näyttelemisen vanhempien näyttelijöiden takia, jotka tulivat lavalle perheeni kanssa. Tunsin, että minun piti työskennellä vielä kovemmin' ja hymyilin.

Tulevaisuudessa Han Seung Yeon löytää työtä, josta hän pitää, ja sai Dong Hoon (Han Jin Hee) ja Hwa Yeonin järkyttyneeksi, koska se näyttää heidän uuden puolensa.