KBS paljasti tämän vuoden ehdokkaat(Kuva: Twitter/Instagram)
KBS paljasti tämän vuoden 'Best Variety' -ehdokkaat 'KBS Entertainment Awards' -gaalassa

Vuotuinen palkintojenjakotilaisuus, '2020 KBS Entertainment Awards' on suunniteltu lähetettäväksi 24. joulukuuta klo 20.30 KST!

Ennen palkintojenjakotilaisuutta ja kunniaksi kuluneen vuoden parhaita variaatio- ja viihdeohjelmia KBS paljasti listan ehdokkaista, jotka kilpailevat tämän vuoden 'Best Variety Show' -show'n tittelistä.

Ehdokkaat ovat seuraavat:

  • 1 yö, 2 päivääkausi 4
  • Supermanin paluu
  • Koirat ovat uskomattomia
  • Kuolematon laulu
  • Pomo peilissä
  • Herra talonmies
  • Tähtien huippuresepti Fun-Staurantissa!

Voittaja KBS:n 'Best Variety Show' ratkaistaan ​​ammattimaisen arvostelun ja katsojien lähettämien äänten perusteella, mikä tapahtuu ensi viikon palkintoseremoniassa.

Varieteohjelmat saavat mahdollisuuden vakuuttaa katsojat äänestämään ne vuoden 'Parhaaksi lajikkeeksi'. Yllä mainittujen ehdokkaiden ohjelmien näyttelijät esittävät erikoisesityksen koko palkintoseremonian ajan. Paljastui, että The Return of Superman -elokuvan näyttelijät kohtelevat katsojia lomalaululavalle, kun taas 1 yö, 2 päivää -elokuvan tähdet suunnittelevat räjähtävää mysteerivaihetta.

Katsojat ovat innoissaan nähdessään kunkin esityksen erikoisesityksen, ja kaikki eivät malta odottaa, että '2020 KBS Entertainment Awards' lähetetään pian!

KBS paljasti tämän vuoden ehdokkaat(Kuva: Pinterest)
KBS paljasti tämän vuoden 'Best Variety' -ehdokkaat 'KBS Entertainment Awards' -gaalassa

KBS Entertainment Awards on vuosittainen tapahtuma, jota sponsoroi KBS-verkosto. Palkintojenjakotilaisuus kestää noin 140 minuuttia, ja se näkyy kahdessa osassa KBS2:lla. KBS Entertainment Awards sisältää erinomaisen esityksen K-pop-artisteilla ja musiikkiparodioita Gag Concertin jäseniltä. Tämä seremonia järjestetään joka vuoden loppu, ja näin on odotettu vuonna 2017, jolloin Entertainment Awards -palkintoja ei järjestetty KBS Variety Director Striken vuoksi.

Auttaaksesi voittajan päättämistä, katso lyhyt kuvaus joistakin esityksistä alla!

(Kuva: twitter)
KBS paljasti tämän vuoden 'Best Variety' -ehdokkaat 'KBS Entertainment Awards' -gaalassa

Varieteessa '1 Night, 2 Days Season 4' näyttelijä lähtee matkoille ympäri Etelä-Koreaa. Samalla jäsenille annetaan tehtäviä tiettynä ateria-aikana tai vuorokauden aikana ansaitakseen palkintoja.

The Return of Superman -elokuvassa julkkisten isiä pyydetään hoitamaan lapsiaan yksin 48 tuntia ilman kenenkään muun apua, kun heidän vaimonsa pitävät vapaapäivän rentoutuakseen.

KBS paljasti tämän vuoden ehdokkaat(Kuva: instagram)
KBS paljasti tämän vuoden 'Best Variety' -ehdokkaat 'KBS Entertainment Awards' -gaalassa

'Koirat ovat uskomattomia' -sarjan isännät työskentelevät yhdessä ja tutkivat, kuinka ihmiset ja lemmikit ovat vuorovaikutuksessa keskenään ja kuinka he voivat elää rauhassa ja harmoniassa.

Jokaisessa Immortal Songin jaksossa he esiintyvät kuusi idolilaulajaa, jotka esittävät jakson laulajan kappaleita.

'Boss InThe Mirror' esittelee yritysten johtajia, jotka käyvät läpi itsearvioinnin luodakseen terveellisen työympäristön työntekijöilleen.

'Herra. House Husband' näyttää kuusi miestä, jotka tekevät kotitöitä ja vanhemmuutta samalla kun heidän näyttelijätoverinsa tarkkailevat heitä.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, 'Stars Top Recipe at Fun-Staurant!' on julkkisten välinen ruoanlaittotaistelu! Niiden ruoanlaitto perustuu tiettyyn jaksoon kuuluvaan teemaan tai genreen.

Mikä ohjelma todennäköisimmin vie kotiin KBS:n vuoden 2020 'Best Variety' -palkinnon? Ole hyvä ja jaa ajatuksesi alla!

KDramastars omistaa tämän artikkelin.

Kirjoittaja: Sam Yap