JTBC:n 'Itaewon Class' -elokuvassa roistostaan ​​tunnettu Ahn Bo Hyun sai katsojien huomion joustavasta näyttelemisestä. Suurin osa ihmisistä näkee hänet menestyneenä taiteilijana aikaisempien ja tulevien suurten projektiensa ansiosta. Mutta tiesitkö? Ennen kuin Ahn Bo Hyun nousi kuuluisuuteen, hänen täytyi elättääkseen itsensä erilaisissa töissä, jotka eivät liittyneet näyttelemiseen.

Ahn Bo Hyun jakaa vaatimattoman uransa

Kaikki julkkikset eivät alkaneet isosti ja syntyivät hopealusikat suussaan. Jotkut joutuivat kulkemaan eri reittejä ennen kuin päätyivät unelmatyöpaikkaansa, ja Ahn Bo Hyun on yksi niistä inspiroivista henkilöistä, jotka eivät epäröineet kokeilla töitä, jotka ovat kaukana hänen nykyisestä näyttelijäntyöstään.

Yumi(Kuva: TVING virallinen Instagram)

Äskettäisessä vierailijaesiintymisessään varieteohjelmassa 'Knowing Bros' 'My Name' -tähti kertoi näyttelijöille ja yleisölle, että hänellä oli paljon vaikeuksia maksaakseen asumiskulut ennen kuin hän pääsi show-liiketoimintaan.Ahn Bo Hyun tunnusti, että hänellä oli monia osa-aikatöitä, kuten työskentely ravintolassa, huoltoasemalla ja sanomalehtien jakelu Gangnamissa.

33-vuotias näyttelijä teki näyttelijädebyyttinsä kostosarjassa 'Golden Cross' vuonna 2014. Hän alkoi kuitenkin tulla katsojien silmissä näkyväksi, kun hän esiintyi Song Joong Ki:n ja Song Hye Kyon vuoden 2016 draamassa 'Descendants of the The Sun', jossa hän näytteli sotilassotilaan roolia.

Ahn Bo Hyun(Kuva: Ahn Bo Hyunin Instagram)

Huolimatta saamastaan ​​tunnustuksesta Ahn Bo Hyunin palkka ei vielä riittänyt laskujen maksamiseen. Joten seuraavaksi hän etsi osa-aikatöitä. Miestähti sanoi, että hänen draamansa ansiosta tunnustus ei tarkoita sitä, että hänellä olisi tarpeeksi rahaa elinkustannusten ylläpitämiseen.

Ahn Bo Hyun(Kuva: Ahn Bo Hyun virallinen Instagram)

Hän jatkoi sydäntäsärkevän kokemuksen jakamista, kun hän aloitti työskentelyn rakennustyömaalla.

Ahn Bo Hyun mainitsi, että hänen ystäväpiirissään Busanissa, kotimaakunnassaan, Bo Hyun oli yhtä kuuluisa kuin Song Joong Ki. Eräänä päivänä, kun hän työskenteli rakennustyömaalla, hänen ystävänsä soittivat hänelle videolla. Koska he olivat hänen ystäviään, hän vastasi välittömästi puheluun. Mutta yllättäen kävi ilmi, että hänen ystävänsä halusivat näyttää ystävyytensä hänen kanssaan joillekin ystävilleen. Kun he näkivät hänet suojakypärässä ja työskennellyt rakennustyömaalla, kaikki Ahn Bo Hyunin ystävät vaikenivat.

SAATAT MYÖS PITÄÄ: Ahn Bo Hyunin parisuhdetila 2021: Onko 'My Name' -näyttelijä seurustelemassa jonkun kanssa?

'My Name' -tähti Ahn Bo Hyun alkaa rakentaa nimeään viihdealalla

Onneksi vuonna 2018 kovan työn jälkeen Ahn Bo Hyun koki vakautta näyttelijäuransa aikana. Erinomaisesta suorituksestaan ​​Itaewon Classissa omien draamansa My Name ja Yumi's Cells miespääosassa näyttelijä saa vihdoin ansaitsemansa tunnustuksen.

Ahn Bo Hyun(Kuva: Dispatch_Style virallinen Instagram)

Pienistä rooleista yhdeksi Kdraman nousevista johtajista Ahn Bo Hyunin odotetaan hallitsevan alaa tulevina kuukausina.

Itse asiassa 3. marraskuuta hänet on jo vahvistettu näyttelevän jälleen uutta sarjaa 'Military Prosecutor Doberman' uusimman päärouvansa Jo Bo Ahin kanssa. Kdrama kohtaa katsojat vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla.

JOS MISSÄT SE: Vahvistettu! Ahn Bo Hyun, Jo Bo Ah ja muita näyttelevät uudessa K-draamassa 'Military Prosecutor Doberman'

Mitä voit sanoa Ahn Bo Hyunin inspiroivasta matkasta? Jaa se kanssamme kommenteissa.

Lisää K-Drama-, K-Movie- ja julkkisuutisia ja -päivityksiä varten pidä välilehti auki täällä Kiltandkeeleyssä.

Kiltandkeeley omistaa tämän artikkelin.

Käsikirjoitus: Shai Collins.