KBS 2TV valmistautuu tulevaan 'Youth of May' -debyyttiin, jonka pääosassa on 'Sweet Home' -tähti Lee Do Hyun.

Lähetysverkko kiusoitteli fanejaan ensimmäiset still-kuvat, joissa on mukana 25-vuotias näyttelijä kun hän muuttui huippuluokan lääketieteen opiskelijaksi Hwang Hee Taeksi.

Äskettäin paljastetuissa still-leikkauksissa '18 Again' -tähti huokuu hahmon iloisuutta leikkisällä ilmeellä huolimatta odottamattomista tapahtumista elämässään.'Toukokuun nuoriso' -näyttelijät ja ensi-ilta

Jo joulukuussa, KBS 2TV vahvisti, että Lee Do Hyun johtaisi tulevaa r1980-luvulle sijoittuva etro-romanttinen draama.

Näyttelijän lisäksi verkosto julkisti luettelon päärooleista, mukaan lukien Lee Sang Yi, Geum Sae Rok ja hänen Sweet Home -toverinsa Go Min Si.

'Youth of Maya ohjaa Song Min Yeop, joka ohjasi myös vuoden 2019 draaman 'Doctor Prisoner', ja sen on määrä saada ensi-iltansa ensi toukokuussa.

Romanttinen draama sijoittuu Gwangjun kapinan myrskyisiin aikoihin.Se seuraa tarinaa Hwang Hee Taesta, rento lääketieteen opiskelijasta, joka varttui Gwangjun maaseudulla.

Nokkeluudellaan ja älykkyydellään hän yrittää irtautua kasvatuksensa stereotypioista siirtymällä arvostettuun Soulin kansallisen yliopiston lääketieteelliseen korkeakouluun, jossa häntä pidetään luokkansa huippuna.

Siellä hän tapasi kolmannen vuoden sairaanhoitajaopiskelijan Kim Myung Heen, jota näytteli Go Min Si.

Aivan kuten Hwang Hee Tae, myös Myung Hee on kestänyt paljon elämän vaikeuksia, mutta kieltäytyy kompastumasta ja jatkaa taistelua unelmansa puolesta.

Kaksikon lisäksi Geum Sae Rok ja Lee Sang Yi esittävät sisaruksia Lee Soo-Ryeonia ja Lee Soo Chania, joilla on vastakkaisia ​​persoonallisuuksia.

Lee Soo Chan on vanhin ja kantaa vastuun heidän perheyrityksestään; toisaalta hänen veljensä Lee Soo Ryeon on iloinen lakikoulun opiskelija.

LUE LISÄÄ: Lee Do Hyun saa tunteita Sweet Home -sarjan jatkuvasta menestyksestä

Toukokuun nuoriso -osa osallistuu ensimmäiseen käsikirjoituksen lukemiseen

KBS 2TV julkaisi viralliset kuvat tapahtuman aikanaToukokuun nuorten ensimmäinen käsikirjoitusosallistui koko tiimi, mukaan lukien päätähdet Lee Do Hyun, Lee Sang Yi, Go Min Si, Geum Sae Rok, Uhm Hyo Seop, Oh Man Seok, Kim Won Hae, Hwang Young Hee ja Shim Yi Young.

Näyttelijöiden lisäksi ohjaaja Song Min Yeob ja käsikirjoittaja Lee Kang nähtiin pöydässä luettavana.

Tuolloin 'Doctor Prisoner' -ohjaaja paljasti, että tuleva melodraama 'vangitsisi rakkaus- ja nuoruuden tarinat', joita genre yrittää edustaa.

Lisäksi hän halusi myös saada sarjan päätteeksi onnistuneesti ja kaikkien turvallisuuden.

'Enemmän kuin mitään muuta toivon, että voimme lopettaa ampumisen turvallisesti ilman, että kukaan loukkaantuu.' hän sanoi.

Mitä tulee kirjailija Lee Kangiin, hän jakoi, että näyttelijöiden välillä on kiistatonta kemiaa, joka antoi oikeuden jokaiselle hahmolle.

Lisäksi hän mainitsi myös, kuinka hän keksi tarinan sanomalla: 'Aina kun kirjoitan käsikirjoitusta, istun alas ja ajattelen kirjeen kirjoittamista. Minusta tuntuu, että olen nyt saanut vastauksen noihin kirjeisiin.

TARKISTA MYÖS: Song Kang sanoi, että hän haluaa työskennellä uudelleen Lee Do Hyunin kanssa toisessa projektissa

KDramastars omistaa tämän artikkelin.

Käsikirjoitus: Geca Flores