Vuoden aika on taas koittanut! Helmikuu on nyt täällä ja täyttää ilman romantiikkaa, perhosia ja rakkautta.

Mikä olisikaan parempi tapa viettää ystävänpäivää kuin katsomalla kaikkien aikojen parhaita korealaisia ​​elokuvia? Tässä ovat klassiset korealaiset elokuvat, jotka sinun on katsottava tänä rakkauden kuukautena!

1. 'Susien kiusaus'

Kuten monet muut teiniromaanit, 'Temptation of Wolves' seuraa tyypillistä sydäntä lepattavaa rakkauskolmiota kolmen hyvännäköisen hahmon välillä.'Innocent Steps', My Bride, My Bride, Lisää: 5 klassista korealaista romanssielokuvaa katsottavaksi tänä rakkauden kuukautena(Kuva: Showbox)
'Susien kiusaus'

Se kuvaa tarinan Jung Han Jungista (Lee Chung Ah), orpotytöstä, joka muuttaa keskustaan, ja kahdesta komeasta pojasta Hae Wonista (Jo Han Sun) ja Tae Sungista (Kang Dong Won), jotka molemmat rakastuvat häneen.

Elokuvan ystäville ja rom-com-hulluille tämä elokuva sisältää parhaat elementit genren jakamisesta sateenvarjossa kaatosateen alla, salaisuuksia ja tavanomaista lapsuuden rakkaustarinaa!

'Temptation of Wolves' on sydämellinen ja kaunis rakkaustarina, josta voi nauttia koko perhe, ystävät ja läheiset.

2. Viattomat askeleet

Moon Geun Youngin ja Park Gun Hyungin 'Innocent Steps' on vanha, mutta hieno!

'Innocent Steps', My Bride, My Bride, Lisää: 5 klassista korealaista romanssielokuvaa katsottavaksi tänä rakkauden kuukautena(Kuva: Show East)
'Innocent Steps'

Klassikkoelokuva seuraa tarinaa nuoresta kiinalaistytöstä, joka matkustaa Koreaan sisarensa varjossa oppimaan tanssimaan. Pysyäkseen maassa hänen täytyy teeskennellä olevansa naimisissa korealaisen miehen kanssa, joka on entinen tanssisali tanssija.

JOS SINÄ MISSAT SE:Katso nämä kolme hyvän olon elokuvaa, jotka parantavat mielialaasi

Se on kutitus rakkaustarina tuntemattomien välillä, jotka teeskentelevät olevansa rakastuneita toisiinsa tietämättä, että he lopulta rakastuivat todeksi.

'Innocent Steps' on uskomattoman hidas mutta suloinen matka rakkauteen.

3. 'Rakkauteni, morsiameni'

Shin Min Ah:n ja Jo Jung Sukin megahit-romanttinen elokuva 'My Love, My Bride' ei näytä ensisilmäyksellä romanttiselta.

'Innocent Steps', My Bride, My Bride, Lisää: 5 klassista korealaista romanssielokuvaa katsottavaksi tänä rakkauden kuukautena(Kuva: CineGuru)
'Rakkauteni, morsiameni'

'My Love, My Bride' kuvaa avioelämän ankaraa todellisuutta. Toisin kuin monet muut korealaiset elokuvat, tarina ei aloita hauskaa ja flirttailevaa, vaan se ohittaa parien välisen varhaisen romanssin.

Kun nämä kaksi hahmoa tuntevat olevansa arvostamattomia toistensa taholta, heistä tulee vaarallisen lähellä pettämistä. Mutta elokuvan epätäydellisestä satuisesta rakkaustarinasta huolimatta se saa katsojat arvostamaan ihmissuhteita, ihmisiä ja uhrauksia enemmän.

'Rakkauteni, morsiameni' saa sinut vain haluamaan rakastua uudestaan ​​​​ja uudestaan.

4. 'Aina'

Joten Ji Sub ja Han Hyo Joo yhdistävät toistensa näyttelijätaidot suositussa romanttisessa elokuvassa Aina.

Elokuvan pääosissa So Ji Sub esittää parkkipaikanhoitajaa Cheol Miniä, joka kaatuu Jung Hwaan (Han Hyo Joo), suloiselle tytölle, joka on sokea.

Jotkut katsojat saattavat pitää elokuvaa 'tylsänä', mutta toisin kuin muut elokuvat, 'Aina' on puhtaasti suhteen etenemisestä. Se puhuu parien väärinkäsityksistä, sovinnoista ja dramaattisista kamppailuista.

'Aina' on epäilemättä vakuuttava elokuva, joka saa jokaisen katsojan pyörtymään kiintymyksestä.

5. 'Klassikko'

Rom-com-kuningatar Son Ye Jin ja korealainen sydämensyöjä Jo In Sung lupaavat upean romanttisen tarinan elokuvan 'The Classic' kautta.

'Innocent Steps', My Bride, My Bride, Lisää: 5 klassista korealaista romanssielokuvaa katsottavaksi tänä rakkauden kuukautena(Kuva: Cinema Service)
'Klassikko'

Elokuva kertoo tarinan kadotetusta ja jälleen löydetystä rakkaudesta, haastavasta suhteesta, joka kerrotaan naispääosan (soitti Son Ye Jin) muistelmien kautta, joita hänen tyttärensä lukee (myös Son Ye Jin).

LUE LISÄÄ: 4 ruokakeskeistä K-draamaa, jotka saavat varmasti suuhusi

Nimi on nimensä mukainen, sillä se on korealainen klassikkoelokuva, joka jokaisen tulisi katsoa ainakin kerran elämässään.

'Klassikko' on mestariteos, joka inspiroi ehdottomasti monia nykyisen sukupolven korealaisia ​​elokuvia.

Kiltandkeeley omistaa tämän artikkelin.

Kirjailija: Elijah Mully.