Erittäin odotetun web-filmipohjaisen draaman Cheese In The Trap ensimmäinen jakso on esitetty, ja saatat miettiä, onko se hypetyksen arvoinen. Koska emme ole lukeneet alkuperäistä webfilmiä, emme voi kommentoida sen lähdettä, mutta tässä on viisi syytä, miksi kannattaa katsoa se.

  1. Park Hae Jin: Näyttelijä näyttelee Yoo Jungia, opiskelijaa, jota kuvataan sekä suosituksi että jollain tapaa salaperäiseksi. Päällisin puolin hän on komea, persoonallinen ja rikas, mikä tekee hänestä erittäin suositun. Mutta hänessä on muutakin, ja vain yksi henkilö näyttää epäilevän sitä. Park tekee hienoa työtä pitääkseen pokerikasvot, joten harvoin epäilet hänen hahmonsa todellisia aikomuksia. Ensimmäisen jakson lopussa katsojat saattavat epäillä, että hän on kiinnostunut Kim Go Eunin esittämästä Hong Seolista, mutta se ei ole hänelle selvää. Hän on varma, että hänellä on yksityinen kidutussuunnitelma, joka on suunniteltu juuri häntä varten.

  2. Kim Go Eun: Näyttelijä näyttelee erittäin miellyttävää, suhteellista korkeakouluopiskelijaa nimeltä Hong Seol. On helppo samaistua hänen kamppailuihinsa pysyä koulussa ja pärjätä hyvin vaikka joutuisi tekemään töitä. Hän on sellainen henkilö, joka hankkii uskollisia ystäviä, joten tiedät, että hän on ollut heidän tukenaan. Se on Kim Go Eunin ensimmäinen draama, joten hänen kykynsä luoda miellyttävä draamahahmo on vaikuttava.  3. Ystävät: Nam Joo Hyuk ja Park Min Ji esittävät uskollisia ystäviä, jotka tukevat Hong Seolia kaikesta huolimatta. Nam Joo Hyukin hahmo on vaarassa joutua vaikeuksiin pelastaakseen hänet. Park Min Ji on valmis jakamaan omat vaivalla ansaitut rahansa, jotta he voivat mennä kouluun yhdessä. Huolimatta siitä, kuinka vaikeita Hong Seolilla on, hänen ystävänsä ovat tukemassa häntä.

  4. Alajuoni: Ensimmäisen jakson loppuun mennessä katsojat tapaavat kaksi uutta hahmoa, joilla saattaa olla jotain tekemistä Yoo Jungin salaisuuksien kanssa. Lee Sung Kyung esittää hemmoteltua rikasta tyttöä ja Seo Kang Joon hänen vaeltavaa veljeään. Voimme odottaa näiden hahmojen vaikeuttavan asioita sekä Yoo Jungille että Hong Seolille.

  5. Kuvaus yliopistoelämästä: Draama näyttää korkeakouluelämän hyviä ja huonoja puolia. Huonolla puolella on klikkejä, snobismia, yksinäisyyttä ja taloudellisia kamppailuja, mutta hyvällä puolella on vahva toveruuden tunne ja mahdollisuus, että jos työskentelet kovasti, voit parantaa elämääsi.

Oletko nähnyt ensimmäisen jakson? Mitä mieltä olet? Jos olet lukenut webtoonin, kerro meille, kuinka se kestää.