Olemme esitelleet erilaisia X-Men: Days of Future Past spoilereita, ja tällä kertaa Nicholas Hoult paljastaa jännittäviä uutisia suosikki Marvel-elokuvastasi. Sen lisäksi, että puhumme uudesta franchisingista X mies , 'Jack the Giant Slayer' -tähti vie meidät myös kulissien taakse, kun hän keskustelee siitä, kuinka hän valmistautui elokuvaan - painonnoususta kestäviin tuntien meikkimiseen.

24-vuotias näyttelijä on ehdottomasti päässyt pitkälle - lupaavasta lapsitähdestä Pojasta näytön sydämensyöjälle Lämpimät vartalot . Brittitähti palaa nyt uudessa supersankarielokuvan osassa.

Ryan Lambie Den of Geekistä liittyy muihin lehdistöhenkilöihin Nicholas Houltin ryhmähaastattelussa. Tässä on joitain X-Men: Days of Future Past spoilereita, jotka peto itse paljasti:Lambie: Petohahmo näyttää hieman inhimillisemmältä kuin hän oli viime elokuvassa, eikö niin?

Hoult: Pedon ulkonäkö on erilainen, kyllä. Tällä kertaa kyseessä on erilainen meikkitiimi, ja Bryan halusi hieman erilaisen asian. Olen ollut mukana vain pari päivää toistaiseksi, mutta on hyvä, että pelissä on kaksi hyvin erilaista hahmoa.

Lambie: Kauanko meikkiin menee?

Hoult: Noin 3-½ tuntia. Me vain juttelemme, minä ja meikkimiehet. Istumme siellä ja puhumme ja kuuntelemme musiikkia.

Lambie: Miten valmistauduit fyysisiin kohtauksiin?

Hoult: Pudotin painon Mad Max [Fury Road] joten olin todella laiha. Joten söin paljon, ja sitten, kun olet Beast-asussa, se rajoittaa liikkumistasi hieman. Joten sinun täytyy harjoitella ollaksesi tarpeeksi vahva liikkuaksesi siinä. Sen lisäksi minulla oli loistava stunt-mies mainosvoimistelija, ja hän saa minut näyttämään erittäin siistiltä.

Lambie: Oliko sinulla yhteys sarjakuviin ennen kuin astuit mukaan? Unelmoitko Beastin pelaamisesta?

Hoult: Kasvoin katsomassa X mies sarjakuva. Ja Beast oli aina suosikkihahmoni katsomassani, joten joo, oli loistavaa saada mahdollisuus esittää häntä. Olin onnekas ensimmäisellä kerralla, mutta palatakseni siihen myös Bryanin ohjauksessa - tulen hänen kanssaan todella hyvin toimeen, ja hän vain rakastaa X mies universumi, todella välittää siitä ja hänellä on hienoja ideoita.

Toivottavasti pidit lyhyestä haastattelusta Nicholas Houltin kanssa. Jatkamme kaikkien mutanttifanien päivittämistä lisää X-Men: Days of Future Past spoilereita.